Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info Akkoord

Wat is Recover-Me?

Waarom is Recover-Me uniek?

 1. Recover-Me is ontwikkeld op basis van de Nobelprijs 19981 voor de Fysiologie of Geneeskunde, toegekend voor de ontdekking van stikstofmonoxide, als signaalmolecuul in het hart en vaatstelsel, door een gerenommeerde professor emeritus in de organische chemie.

 2. Om kwaliteitsredenen wordt Recover-Me gemaakt in Europa, in een laboratorium die voldoet aan de strengste wettelijke richtlijnen.6

 3. We gebruiken alleen de hoogst beschikbare farmaceutische ingrediënten voor consistente kwaliteit en volledige klanttevredenheid.

 4. Recover-Me is een formule van aminozuren gebaseerd op een wetenschappelijke studie uitgevoerd volgens wetenschappelijke parameters door Dr. A. Isidori, in 1981 aan de Universiteit van Rome.2

 5. We hebben de formulering verbeterd en Recover-Me gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. We gebruiken het juiste type L-Arginine, Pidolate, (het zout van L-Arginine) dat in combinatie met L-Lysine de opname van L-Arginine verhoogt.2 

 6. Lysine en Arginine moeten niet samen ingenomen worden als ze van de * L * -vorm zijn, omdat L-Arginine en L-Lysine concurreren om dezelfde receptoren. L-Arginine Pidolate hecht zich echter aan een andere receptor en maakt een versterkend effect tussen beide mogelijk.

 7. Isomaltulose (heeft laag suiker gehalte) is toegevoegd zodat het langzaam in het bloed wordt opgenomen.

 8. Voor de aanmaak van stikstofmonoxide heeft het lichaam o.a. het aminozuur L-Arginine nodig. Het typisch westerse dieet levert een persoon 3 tot 6 g L-Arginine per dag. Veelgebruikte voedingsbronnen van L-Arginine zijn noten, zuivel, soja-eiwitten, vlees en zeevruchten met een biologische beschikbaarheid van ongeveer 60%.

 9. Echter het grootste deel van deze L-Arginine wordt niet omgezet door het lichaam nadat de "lange botgroei" is gestopt (rond 23 jaar).

 10. Dit bracht ons ertoe op zoek te gaan naar een alternatieve bron om L-Arginine op adequate wijze om te kunnen zetten.

 11. Hoe eenvoudig dit ook lijkt, tests tonen aan dat, tenzij het L-Argininemolecuul van het juiste type is (L-Pyroglutamaat) en omgeven is door L-Lysine de omzetting van L-Arginine in stikstofmonoxide niet plaatsvindt op niveaus die als effectief worden beschouwd.2

 12. Nadat we bestaande producten op de markt hebben bestudeerd, is er bewust voor gekozen om alleen ingrediënten te gebruiken die goed samenwerken.

 13. De formulering van Recover-Me is zo eenvoudig mogelijk gehouden om nadelen te voorkomen die vaak voorkomen wanneer incompatibele ingrediënten samen gevoegd worden.

 14. Onze focus is een positieve impact in plaats van een “indrukwekkend” label met een lange lijst met ingrediënten.

 15. De focus van Recover-Me is om het L-Arginine niveaus in het lichaam en de hersenen te verhogen, zodat de productie van stikstofoxide en de groeihormoonspiegels worden verhoogd, om het verouderingsproces te vertragen.

 16. De beschikbare L-Arginine4  het lichaam komt voort uit de transformatie van het L-Arginine L-Pidolaat en L-Lysine.

 17. Het L-Arginine, L-Pidolaat, kan gemakkelijker de bloed-hersenbarrière passeren, wat verantwoordelijk is voor de hogere L-Arginine niveaus in de hersenen en dus stikstofmonoxide.

 18. Voor anti-aging en het bevorderen van de diepe slaap hebben we L-Glutamine toegevoegd, wat de maagwand beschermt en stappen verwijderd is van het omzetten in stikstofoxide.4, 5


Het mengen van ingrediënten die niet wetenschappelijk zijn getest in een gemengde vorm, stelt de consument bloot aan ongewenste bijwerkingen of helemaal geen effect. (Zelfs als deze ingrediënten individueel zijn bewezen als veilig of effectief op verschillende niveaus). 


Bekijk de video hiernaast eens dat haarfijn de formule van Recover-Me uitlegt.ONZE CRITERIA

We gebruiken in Recover-Me alleen de hoogst beschikbare ingrediënten van farmaceutische kwaliteit en leveren consistente kwaliteit. Daarom wordt het product in Europa gemaakt in een faciliteit die voldoet aan de strengste wettelijke richtlijnen.

Elk product dat we formuleren, is gebonden aan een specifieke reeks criteria om maximale kwaliteit en prestaties te garanderen. Wij geloven in pure en transparante producten en splitsen daarom dit proces voor u op. Met deze informatie kunt u meer van onze filosofie begrijpen en zelf bepalen of dit product geschikt voor u is.

Recover-Me
Actieve ingrediënten in de juiste verhouding  
Geen onnodige ‘marketing’ ingrediënten  
Geen inactive ingrediënten  
Laag in calorieën  
Low Glycemic Index (GI)  
Geen cholesterol  
Geen Sodium (salt)  
Geen zoetjes  
Geen kleurstoffen  
Geen kunstmatige aroma  

Recover-Me is gebaseerd op Isomaltulose, een dubbel suikermolecuul (disaccharide), dat wordt aangetroffen in spoorhoeveelheden in suikerriet en honing, bestaande uit de monosacchariden glucose en fructose. Door zijn sterke binding wordt de suiker heel langzaam verteerd (lage glycemische index), (tandvriendelijk) en levert langdurige energie.

Lage glycemische index (GI)
De glycemische index (GI) is een waarde die aangeeft hoe snel een voedingsstof de bloedglucosespiegel verhoogt. 

Koolhydraten die langzaam afbreken,  geleidelijk afgiftes van  monosacchariden in de bloedbaan, hebben een lage GI (zoals Isomaltulose). Het GI-bereik van een product met een lage GI is 55 of minder. Recover-Me gebruikt isomaltulose als koolhydraat, dat een GI van 32 heeft. De aminozuren in Recover-Me hebben geen effect op de glycemische index.

Geen inactieve ingrediënten in Recover-Me
Inactieve ingrediënten worden meestal gebruikt als vulstof.

Alle ingrediënten zijn door de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA) goedgekeurd.

Ingrediënten: Wetenschappelijke blend van: Isomaltulose, L-Arginine (L-Pidolate), L-Glutamine, L-Lysine  


Wie zijn wij?

Heeft u ooit gehoord van het 'wondermolecuul', stikstofmonoxide? U zult alles willen weten over deze Nobelprijs-ontdekking. Waarom? Omdat het iedere cel voedt, met als resultaat, een mooi, harmonieus lichaam en innerlijke gezondheid - het beste U.

We waren stomverbaasd dat zo weinig mensen ervan wisten, hetgeen ons inspireerde in Recover-Me's missie-statement:

We streven ernaar om de wereld te informeren over het belang van het wondermolecuul stikstofmonoxide om voor zoveel mogelijk mensen te helpen hun kwaliteit van leven te verbeteren.

Natuurlijk, doken we er gelijk in, op zoek naar een supplement dat de productie van stikstofmonoxide in het lichaam zou stimuleren.
Raad eens wat we vonden? Geen ENKEL supplement op de markt zou dat kunnen bereiken.
We waren verbijsterd! Hoe kan iets met de naam het 'wondermolecuul' zijn weg niet vinden naar de mensen die het nodig hebben?

En dit is waar onze visie begon.

We zien een gelukkiger, vitalere wereld met een gezonde instelling, dankzij de toegepaste wetenschap.

Met een duidelijke visie, wisten we dat we een wereldwijd toonaangevende  wetenschapper moesten vinden om ons te helpen bij het formuleren van Recover-Me, en gelukkig, we hem hebben gevonden! Een gerenommeerde professor in de organische chemie.

Na een levenslange succesvolle carrière, was deze professor vastbesloten, om een formule van topkwaliteit te maken, die de productie van stikstofmonoxide in het lichaam optimaal zou stimuleren. Deze professor heeft geen commercieel belang! Integendeel, zijn hoofddoel is het verbeteren van de kwaliteit van leven. Deze passie maakt Recover-Me uniek in zijn soort!

Door deze hele ervaring, zijn we ons bewuster geworden van de kracht van onderwijs, de remedie tegen onwetendheid. We zien leesvaardigheid als een ongelooflijk belangrijke bekwaamheid bij het nemen van gezonde beslissingen die de kwaliteit van het leven verbetert.
Daarom, zal Recover-Me een deel van zijn winst doneren aan leesinitiatieven voor kinderen.

Een ander deel van onze winst gaat naar het ondersteunen van een van de grootste passies van ons bedrijf - de natuur. Deze fondsen zullen bijdragen aan projecten voor het planten van bomen en het herstellen van de habitat in gecompromitteerde landen.

Dus realiseert u zich, dat wanneer u zaken doet met Recover Me, u niet alleen uw vitaliteit met het beroemde 'wondermolecuul' verbetert, maar u bent ook bezig met het inspireren van de jeugd en het herstel van Moeder Natuur.

Verbetering van uw gezondheid en bevordering van de gezondheid van onze planeet. 

___________________________________

Referenties:
1Nobelprize.org/  |  2Hghformulation 
3pubmed.ncbi | 4meschinohealth.
5aminoacid-studies |6utb-botanicalsEen moment geduld alstublieft. We schakelen u door naar de betalingsprovider.