Deze site maakt gebruik van cookies. Klik hier om de cookie verklaring te bekijken Akkoord

Reviews

We krijgen veel positieve reacties van gebruikers van Recover-Me.
Voor vele mensen is de kwaliteit van leven aanzienlijk verbetert. 
En daar hebben we het voor gedaan!

Bekijk de video's maar eens en lees de reacties hieronder.


Recover-Me gebruik ik nu al meer dan 2 jaar. Als viervoudig trombosepatiënt heb ik al jaren last van een zeer gebrekkige bloedsomloop. Hoewel ik niet de illusie had dat Recover-Me mij geheel van dit probleem zou kunnen afhelpen, ben ik in het vierde kwartaal van 2017 met Recover-Me begonnen.

Na een maand merkte ik dat ik ’s nachts veel dieper sliep, iets meer uitgerust was en mijn geheugen was verbeterd, maar mijn circulatie problemen waren niet veranderd. 

Toch ben ik blijven volhouden. De reden daarvoor is dat ik gewoon geduld moest hebben en dat een product als Recover-Me geen tovermiddel is, maar geleidelijk aan zijn werk doet. Hierdoor, zo redeneerde ik, zijn de verbeteringen op korte termijn misschien niet zo groot als je zou willen, maar zul je op de langere termijn wel degelijk de voordelen gaan ervaren.

En nu, na bijna 2 jaar, heb ik inderdaad het gevoel dat mijn circulatie verbeterd is, slaap ik weer veel dieper en ben ik fitter dan ik jarenlang was. Dus: de conclusie is dat je met Recover-Me echt moet volhouden, als je wilt dat serieuze klachten moeten worden verminderd.

Dus volhouden en succes!

PIETER

Zeven maanden geleden ben ik Recover-Me gaan gebruiken omdat ik last had van kortademigheid. Na diverse onderzoeken schreef de cardioloog Perindopril voor, maar dat hielp niet; verder was er geen aanleiding mij verder te onderzoeken. maar ik gaf de moed niet op.

Door intensief op het internet te zoeken naar zelfmedicatie las ik over het wondermolecuul stikstofmonoxide. Na alles goed te hebben bestudeerd, aarzelde ik geen moment om Recover-Me te bestellen.

De volgende voordelen heb ik in zeven maanden bereikt.

  • Ik heb geen last meer van kortademigheid, ervaar meer energie en ik kan weer aan sport doen.
  • Mijn medicatie 20 mg seroxat kon ik verlagen naar 10 mg en daar gaat misschien nog wat vanaf.
  • Ook is mijn denkvermogen verbetert en zit ik beter in mijn vel. 

Voorlopig zijn dit de voordelen na zeven maanden. Wie weet gaat alles over een tijdje nog weer wat beter. Ik ben erg tevreden over dit wondermiddel Ik kan het iedereen aanraden!!

IRENE

Ik gebruik Recover-Me Anti- Aging nu zo’n 2 weken en het bevalt mij prima. De poeder is gemakkelijk te doseren met het maatschepje wat in de verpakking zit. Ik had veel moeite met inslapen en doorslapen, maar ik het heb nu het gevoel dat ik veel dieper slaap dan eerst. Het is dat mijn katten mij ’s nachts nog wel eens willen wekken, maar daarna ben ik in no-time weer vertrokken naar dromenland. Ook in slaap komen lukt sneller.  Ik lees altijd een paar hoofdstukken in een boek voordat ik ga slapen, maar na een paar pagina’s vallen mijn ogen al dicht, zo fijn!  Super goed natuurlijk, omdat ik nu beter slaap heb ik overdag ook wat meer energie. En als chronisch pijnpatiënt is dat zeker welkom! Qua anti-aging werkzaamheid is het op zo een korte termijn lastig om daarover uitsluitsel te geven, maar een goede nachtrust is natuurlijk ook belangrijk als we het over anti-aging hebben!   

Klik hier voor Instagram bericht

BABS

Ik heb iets met slapen. Beter gezegd; iets met niet-slapen. Acht uur slaap per nacht is niet vanzelfsprekend voor mij en vooral de kwaliteit van slaap is een punt van zorg. Maar sinds ik Recover-Me gebruik slaap ik sneller in en slaap ik dieper. Ik merk dat ik me beter kan concentreren, voel me fitter. 

Klik hier voor Instagram bericht

MAAIKE

De afgelopen weken dat ik Recover-Me Anti Aging heb gebruikt, merkte ik een aantal positieve veranderingen! Ik word uitgerust wakker en voel me een stuk fitter en energieker! En mijn herstel lijkt echt mega goed te gaan! Wat ik ook echt een plus punt vind is dat ik beter slaap. Nog steeds slaap ik wat onrustig maar wel dieper en word ik uitgeruster wakker.

 Klik hier voor Instagram bericht

Jacolien

Ik drink Recover-Me net voordat ik naar bed ga en / of net voor mijn training en ben echt enthousiast over de voordelen tot nu toe: ik heb nog beter geslapen en tijdens trainingen voelde ik dat ik kan langer hard duwen. Ik heb ook het gevoel dat het mijn herstelproces versnelt. Ik ga dit zeker gebruiken in seizoen 2020 en ben benieuwd wat het nog meer voor mij kan doen ... het zou ook een positief effect moeten hebben op het verouderingsproces ... dat is aan jullie om te beslissen. 

Klik hier voor Instagram bericht

KIM

Goedendag, ik gebruik sinds 2 maanden Recover-Me. Mijn bloeddruk was erg laag maar sinds twee maanden heb ik een reële bloeddruk. Ik voel me fysiek beter en mijn libido is behoorlijk verhoogd dankzij Recover-Me. Ik kan het iedereen aanraden want het is echt een uniek product met een geheime formule, die werkelijk effectief is. Kijk dat is wat ik wilde zeggen over Recover-Me.

Klik hier om de video te bekijken

STEPHAN

Ik ben 87 jaar en ik gebruik al een 3 jaar Recover-Me. Na een tijdje merkte ik dat ik fitter werd en meer energie kreeg.

Nadat ik ernstig ziek was geworden herstelde ik sneller dan iedereen had gedacht. Ik denk zelf dat doordat ik Recover-Me al heel lang slikte dat dat misschien de push heeft gegeven om mij door het ziektebed heen te slepen, omdat mijn immuunsysteem een flinke stimulans had gehad. 

Op het moment dat ik weer bij was en kon slikken nam ik iedere dag in het ziekenhuis Recover-Me, om mijn herstel te bevorderen. Het was echt een mirakel hoe snel ik herstelde. Natuurlijk ook door mijn wilskracht en goede zorgen die ik kreeg. Ik beveel Recover-Me echt iedereen aan. Ik blijf het in ieder geval elke dag innemen!

Klik hier om de video te bekijken

ANTON

Sinds een paar weken gebruik ik Recover-Me Anti-Aging en ik kan niet anders zeggen dat ik me beter voel dan ooit. In een korte tijd heb ik vele positieve verandering gemerkt; het is niet alleen dat ik veel uitgeruster wakker wordt, maar ik voel me ook veel energieker en fitter ennnne ………mijn huid ziet er zooooo goed uit!      

Klik hier voor Instagram bericht

MARIA

Sinds kort gebruik ik Recover-Me. Na een testmaand al duidelijk wat voordelen opgeleverd. Mijn slaap is opmerkelijk beter en dieper, het herstelt sneller en mijn immuunsysteem is verbeterd. Ook heb ik geen last meer van maagzuur tijdens het sporten. 


JASPER

De afgelopen weken heb ik de supplementen van Recover Me gebruikt als pre-workout! Ik neem deze pre-workout een half uur voor de training. Ik merk dat ik sindsdien veel fitter ben en veel meer kan presteren tijdens het sporten. Ook omdat ik beter slaap en uitgerust wakker word!  

Klik hier voor Instagram bericht

LORENZO

Na 5 maanden complete rust na mijn laatste wedstrijden moest ik weer een start maken aan mijn intensieve trainingsprogramma, want 1 juni staat mij weer een 4-mans toernooi te wachten. Maar zoals elke sporter weet is de start het moeilijkst. Ik heb bij mijn start nu hulp gekregen van Recover-Me. Na een maand merkte ik verschil het energie level schoot omhoog en wat voor mij ook echt hielp was dat mijn slaappatroon verbeterde dus is mijn herstel ook een stuk beter. Mijn fysieke en mentale prestaties schoten omhoog. Ik kan het iedereen aanraden voor mij is dit het middel om mij weer scherp te krijgen voor de volgende wedstrijden. Ik beloof jullie weer spektakel. Lets get ready to fight !!!

Klik hier voor Instagram bericht 

RASHID

Ik ben 86 jaar en ik ben al een aantal keren gevallen en het was zo ik kon op het laatst mijn bed haast niet meer uitkomen, want dan deed mijn been daar had ik geen gevoel in en toen pakte ik een stok en zo kwam ik weer vooruit. En zie daar, toen kwam mijn dochter met Recover-Me en dat moet je gebruiken. Nou dat heb ik dan gedaan en na een paar dagen, stok had ik niet meer nodig en ook nadien en weken daarna ik ging steeds beter lopen. Ik heb echt geen last meer van mijn benen. Dus ik kan het iedereen aanraden om dit te gaan gebruiken.

Klik hier om de video te bekijken.

LIES


Ik ben Diana, ik ben 60 jaar oud. Ik had heel erg last van hoge bloeddruk, maar ik wilde geen medicijnen slikken. Dus ben ik Recover-Me gaan gebruiken, En sinds ik Recover-Me slik is mijn bloeddruk helemaal op peil. Ik voel me veel fitter. Mijn haren die zitten veel beter en die vallen niet meer uit en zijn veel voller en ze vallen veel mooier. Dus super spul Recover-Me! 

Klik hier om de video te bekijken.

DIANA

Hallo jongens, ik wil iets vertellen over Recover-Me en wat het voor mij heeft gedaan. Dit poeder op basis van Arginine heeft ervoor gezorgd dat ik toch wel diepere slaap kreeg en 's morgens uitgeruster wakker werd. Snel daalde mijn bloeddruk, dat gaat niet voor iedereen zo maar voor mij wel. Die daalde toch netjes 10 punten die is nou weer keurig mooi en wat ik heel verrassend vond is dat na zo’n 3 maanden gebruik ik niet meer stijf en stram uit een auto kwam na 2 uur rijden. Ik vind het geweldig! ik kan het alleen maar aanraden, ik blijf het gebruiken en ik ben heel benieuwd waar ik over een jaar vanaf nu ben.

Klik hier om de video te bekijken

RAGNHILD

De afgelopen weken heb ik het ontzettend druk gehad. Het minst leuke is ziek zijn terwijl je moet verhuizen. In die tijd heb ik Recover-Me Anti Aging gebruikt. En daarbij merkte ik een aantal positieve veranderingen! Ik word uitgerust wakker en voel me een stuk fitter en energieker! Iets dat ik heel goed kon gebruiken. Het bevordert de cellulaire regeneratie, verbetert het immuunsysteem, en nog veel veel meer.  Je moet het wel een langere periode gebruiken, voordat echte resultaten te zien zijn. Ik nam een half uur voordat ik ging slapen een glas water met het Recover-Me Anti Aging poeder, de smaak van het drankje vind ik niet echt lekker, maar ach ... neem het met wat kruidenthee en dan proef je er niets van.  

TATJANA

Een paar maanden geleden hoorden we van Recover-Me en van zijn wetenschappelijk bewezen voordelen. We wilden het zeker proberen! Vanaf het begin merkten we allebei dat we veel dieper sliepen. Ik voel me veel energieker. Ik vind het een fijn idee dat ik het verouderingsproces vertraagd en ik voel dat mijn huid beter wordt gevoed. Mijn bloeddruk is gedaald en het is geweldig dat ik mijn lichaam help om mijn vaten-stelsel te reinigen. Zonder twijfel is Recover-Me goed voor iedereen!

CARLOS EN MARIA

Een vriend vertelde me over Recover-Me en adviseerde me om het eens te proberen. En als goede vriend, volgde ik zijn advies op! Het blijkt dat hij inderdaad een heel goede vriend is! Mijn bloeddruk daalde binnen enkele weken. Ik slaap dieper en word uitgerust wakker, mijn energieniveau is aanzienlijk gestegen. Mijn geheugen is verbeterd en ik voel me meer gefocust. Ik ben nu degene die mijn vrienden vertelt over Recover-Me! Kijk, dat is wat een goede vriend ik ben!


SIMON

Sinds ik Recover-Me gebruik voel ik me een stuk fitter. Ik liep slecht sinds 2005 en mijn knieën die functioneerden niet goed, maar sinds ik Recover-Me gebruik voel ik me langzaam beter in mijn vel zitten. En lopen ging vroeger veel minder goed met mijn knieblessure en ja op het ogenblik voel ik me sterker worden en ik heb ook een goede nachtrust. Ik kan het iedereen aanbevelen!

RIAN

Ik zal u zeggen sinds ik Recover-Me gebruik voel ik me een stuk fitter en zeker met het piano spelen zijn mijn vingers leniger geworden, ze zijn slanker en leniger en dat komt mij zeer goed uit want anders wordt alles verstijfd, en het verstijft nu absoluut niet, dankzij Recover-Me, wat ik al 1.5 jaar gebruik. Ik kan het iedereen adviseren!

GERARD

Ik slik al meer dan 20 jaar pillen voor mijn bloeddruk en die bleef altijd aan de hoge kant, op de grens. Sinds een paar maanden gebruik ik Recover-Me Vasculair en tot mijn verbazing is mijn bloeddruk significant gedaald tot een hele mooie bloeddruk. Ik ben er van overtuigd dat Vascular Recover-Me daar een bijdrage heeft geleverd. En best wel behoorlijk!


MARIAN

Zo’n zes weken geleden ben ik begonnen met Recover-Me Anti-Aging. Naast dat dit helpt en ondersteunt tegen veroudering van de huid, verbetert het ook je slaap en verhoogt het je mentale focus. Ik kan verklappen dat ik er heel enthousiast ben!  Wat ik vrijwel snel merkte is dat ik dieper ging slapen en de volgende ochtend energieker wakker werd. Dit heeft zowel een goede invloed op mijn gemoedstoestand als op mijn lichamelijke gesteldheid. Ik begin namelijk zichtbaar te merken dat mijn huid uitgeruster is en dat wallen bijna zo goed als weg zijn. Zelfs buitenstaanders zeggen dat ik er goed en uitgerust uit zie. Ook heb ik het idee dat mijn huid steviger begint te worden en de vochtbalans ook verbeterd is. Door dit alles voel ik me de afgelopen weken ook een stuk beter in mijn vel en voel ik mij zekerder als voorheen.

Klik hier voor website Jamey

JAMEY

Hallo daar! Ik ben net lekker wezen joggen en  ben een grote liefhebber van sport. Sinds een poosje gebruik ik Recover-Me. Nou ik moet zeggen, daar heb ik geen spijt van. Sinds ik Recover-Me gebruik slaap ik veel dieper en mijn dromen zijn ook veel levendiger. Ik voel me ook veel energieker. Ik merk ook positieve effecten bij het sporten. Ik voel me veel sterker. En ook na het sporten voel ik me nog heel erg fit. Recover-Me, ik kan het iedereen aanraden!

Klik hier om de video te bekijken

CHRISTIANA

Recover-Me is een supplement dat, wetenschappelijk bewezen effect heeft, dat, door het ’s nachts in te nemen, de hersenbarrière wordt doorkruisd en daardoor celregeneratie wordt geoptimaliseerd. Het stimuleert ook de afgifte van een groeihormoon, dat anti-aging eigenschappen heeft. Als u het elke nacht neemt, zult u na een paar weken een verschil merken. En dankzij een betere doorbloeding worden uw organen beter gevoed. Uw kwaliteit van leven zal verbeteren! Gewoon proberen!

LIANA

Hallo, ik ben Steve en ik wilde u vertellen dat ik nu al een tijdje Recover-Me Vasculair neem. Mijn zoon heeft het voor mij gekocht. Hij zegt dat het de aderen reinigt en de bloeddruk verlaagt en blijkbaar ook het cholesterolgehalte verlaagt. Ik vind het allemaal prima! . Ik neem het gewoon voordat ik naar bed ga. Ik moet zeggen dat ik nu echt heel diep slaap.

STEVE

Ik gebruik Recover-Me anti-aging elke dag omdat ik mijn spieren veel gebruik en op deze manier blijf ik de hele dag actief.

MUNZO

Voor alle vrouwen neemt het risico op een beroerte of een hartaanval na de menopauze drastisch toe. Mijn moeder had een beroerte op 52-jarige leeftijd en dat zat altijd in mijn achterhoofd. Toen ik over Recover-Me en al zijn goede eigenschappen op het vatensysteem hoorde, aarzelde ik geen moment om het te proberen. Sinds ik Recover-Me neem voel ik me veel veiliger. Het idee dat mijn bloedvaten worden schoongemaakt en dat mijn bloeddruk binnen het normale bereik wordt geregeld, is zeer geruststellend.

TRACY

Ik zie in mijn praktijk veel patiënten met hoge bloeddruk. Ik adviseer hen altijd om gezonder te eten, meer te bewegen en om Recover-Me Vasculair te nemen. Het zal uw bloeddruk op een natuurlijke manier verlagen en heeft helemaal geen bijwerkingen. Ik beveel Recover-Me Vascular iedereen aan!

Dr. Ashwan

Ik ben dr. Frank en in mijn praktijk probeer ik mijn patiënten te stimuleren om gezonder te leven. Ik ben van mening dat dit hun kwaliteit van leven zal verbeteren. Toen ik hoorde van Recover-Me en de positieve eigenschappen die het heeft op het vatensysteem, zoals: verlaging van de bloeddruk, verhoging van de bloedcirculatie, vermindering van het risico op een hartaanval en beroerte en het onderdrukken van arteriosclerose, was ik meteen geïnteresseerd. Ik ben ervan overtuigd dat dit product de kwaliteit van leven van veel van mijn patiënten echt kan verbeteren. Ik kan het echt iedereen van harte aanbevelen!  

Dr. FRANK

Het mooie van Recover-Me is dat het, het immuunsysteem stimuleert. Mijn patiënten die Recover-Me innemen herstellen veel sneller van een blessure, in het bijzonder van bot blessures. Het bevordert het herstel van beschadigd weefsel en versnelt wond- en postoperatieve genezing. Daarnaast heeft het een stimulerend effect bij de behandeling van brandwonden. Dit supplement verlicht echt mijn werk en mijn patiënten zijn blij! Ik kan het iedereen aanraden! 

Dr. Yeaman