Deze site maakt gebruik van cookies. Klik hier om de cookie verklaring te bekijken Akkoord

Covid-19 en Stikstofmonoxide

Wat is dit 'wonderbaarlijk molecuul'  stikstofmonoxide? 

En wat kunnen de effecten zijn van dit molecuul op COVID-19-patiënten?

Tijdens de Ernstige Acute Respiratoire Syndroom (SARS) uitbraak in 2004 toonden verschillende studies aan dat stikstofmonoxide effectief was bij het doden van dit SARS virus, een type coronavirus. Het molecuul/gas stikstofmonoxide wordt reeds gebruikt om pasgeboren baby's en volwassenen te helpen met acute aandoeningen van de luchtwegen.

Volgens Dr. Ignarro, Nobelprijs winnaar, kan het worden gebruikt om infecties met COVID-19 te behandelen of zelfs te voorkomen.

                                                                  Klik hier voor uitleg over dit wonderbaarlijke molecuul.

Recover-Me en Colvid 19

Kan dit 'wonder molecuul , stikstofmonoxide", COVID-19 voorkomen? 

Volgens de Nobelprijs winnaar voor de geneeskunde, Dr. Louis Ignarro, zou het 'wonder molecuul' stikstofmonoxide een grote rol kunnen spelen in de strijd tegen COVID-19.

Dr. Louis Ignarro legt uit dat het stikstofmonoxide, een keerpunt zou kunnen zijn bij de behandeling en preventie van COVID-19. Dr. Louis Ignarro won in 1998 een Nobelprijs voor zijn baanbrekende ontdekking van het molecuul en de positieve gevolgen voor de gezondheid.

Klik hier om meer te lezen over deze Nobelprijs


Stikstofmonoxide is een kleurloos gas dat van nature in de vaten wordt aangemaakt. Het ontspant de bloedvaten zodat er zowel een betere bloedstroom is als een betere zuurstofstroom. Het inhaleren van stikstofmonoxide staat algemeen bekend om het  redden van  pasgeboren baby's met hartafwijkingen en daardoor zuurstof gebrek. Ignarro zegt, net zoals vele anderen, dat de grootste problemen voor COVID-19 patiënten zijn, ontstekingen en bloedstolling.

Stikstofmonoxide is een natuurlijk wapen om te voorkomen dat er bloedstollingen ontstaan. Dr. Ignarro voegt eraan toe dat het molecuul ook bacteriën, parasieten en virussen bestrijdt. Het is veilig en wordt al gebruikt als reddings-therapie voor patiënten met acute respiratory distress syndrome.

Het endotheel, de binnenkant van de aderwand, heeft L-arginine nodig om het stikstofmonoxide te produceren. Vanaf 23-jarige leeftijd produceert en absorbeert het lichaam L-arginine nog nauwelijks. Als u alleen een supplement van L-arginine gebruikt, zal uw lichaam het niet voldoende absorberen.

Recover-Me Vasculair is een unieke formule van aminozuren in de juiste verhouding gecombineerd met een unieke drager, die de productie van stikstofmonoxide in het lichaam optimaliseert. 

In de video hiernaast legt Dr. L.J.  Ignarro het volgende uit: "De voordelen van stikstofoxide zijn talrijk met name voor het cardiovasculaire systeem, omdat stikstofoxide de bloedvaten gezond houdt door de druk te normaliseren en de bloedstroom te verhogen. Daarnaast heeft het ook veel positieve gevolgen voor andere systemen. En dat is zo geweldig van de natuurlijke stoffen die in ons lichaam aanwezig zijn".

Het Massachusetts Algemeen Ziekenhuis als het belangrijkste centrum voor het onderzoek van stikstofmonoxide in de behandeling van COVID-19

Dit ziekenhuis is het eerste centrum in de VS dat geïnhaleerde stikstofmonoxide rigoureus test op het nieuwe coronavirus. Het Massachusetts algemeen ziekenhuis organiseert een onderzoek gericht op zwaar zieke COVID-19-patiënten die zijn geïntubeerd en opgenomen op de intensive care unit (ICU). Ze zullen geïnhaleerde stikstofmonoxide ontvangen om te bepalen of het de resultaten verbetert.

Die patiënten krijgen, twee keer per dag, gedurende 30 minuten stikstof geïnhaleerd . De hoop is dat de behandeling voorkomt dat de ziekte erger wordt.

Er zal nog een proef worden uitgevoerd en deze zal gericht zijn op gezondheidswerkers met blootstelling aan COVID-19-patiënten. Zij zullen voor en na hun diensten stikstofmonoxide toegediend krijgen om te bepalen of de behandeling hen zou kunnen beschermen tegen het virus.

Dr. Louis Ignarro lijkt er zeker van te zijn dat stikstofoxide  heel effectief zal zijn in het bestrijden van de  ontsteking en de beschading in de longen, want dat is hoe de SARS-CoV-2-virus  mensen doodt.

Een 'ninja-gas', zo noemt Dr. John Walker, een gespecialiseerde orthodontist in de  luchtwegen en klinisch instructeur orthodontie aan de universiteit van Boston, stikstofmonoxide. Hij gelooft naar verluid dat de molecule kan helpen om de pandemie terug te dringen.


Klik hier voor de bron


Recover-Me en Colvid 19

    


                   KLIK HIER OM TE BESTELLEN