Deze site maakt gebruik van cookies. Klik hier om de cookie verklaring te bekijken Akkoord

ANTI-AGING

Vanaf het moment dat we worden geboren speelt het aminozuur L-arginine een belangrijke rol in de groei van ons skelet en de reproductie van onze cellen. L-arginine is een semi-essentieel aminozuur. Dit betekent dat ons lichaam zelf L-arginine produceert. Het zal het voldoende produceren totdat we volgroeid zijn (23 jaar). Daarna produceert het lichaam steeds minder van dit aminozuur, L-arginine, en begint het verouderingsproces. De innamen van L-arginine heeft op dat moment maar vooral op hogere leeftijd een meetbaar positief effect op anti-aging en op het gehele welzijn van het lichaam.

De kwaliteiten van L-arginine zijn goed voor iedereen en bieden een manier om enige controle over het verouderingsproces te krijgen door; herwinnen en behouden van vasculaire vitaliteit, terug draaien van leeftijdsgebonden symptomen van cellulair metabolisme en verbetert een algemeen gevoel van welzijn door verbeterde diepe slaap. Deze diepe slaap verhoogt ook het groeihormoon en verhoogt de immuun-functie.

Nu bestellen

L-ARGININE’S

ANTI AGING HEILZAME EIGENSCHAPPEN

 • Bevordering van cellulaire regeneratie.
 • Verbetering van het immuunsysteem.
 • Bevordert diepe slaap.
 • Stimulatie van de afgifte van het groeihormoon, dat anti-aging eigenschappen heeft.
 • Het voorkomt en vermindert de effecten van osteoporose door de positieve invloed van de botmassa. 
 • Anti-Osteoporose.
 • Behoudt botdichtheid door groeihormoon-productie te stimuleren.
 • Verbetert de cognitieve vaardigheden.
 • Het verbetert het geheugen, vooral het lange geheugen en kan de effecten van dementie en Alzheimer verminderen.
 • Het verbetert de communicatie van boodschap-cellen tussen zenuwen en de hersenen.
 • Verbetert de productie en beweeglijkheid van het sperma.
 • Verhoogt de bloedcirculatie van de geslachtsorganen.
 • Verbetering van de seksuele functie.
Ondanks de geweldige dingen die gezegd worden over L-arginine, is  toediening van L-arginine alleen niet voldoende om alle voordelen van het aminozuur een significante rol in het lichaam te laten spelen. Nadat de lange botgroei is gestopt (23 jaar oud), absorbeert het lichaam nauwelijks L-arginine.  Als je alleen maar L-arginine inneemt zal het lichaam dit onvoldoende opnemen. Om te zorgen dat het lichaam de arginine opneemt moet het langzaam worden afgegeven. 

RECOVER-ME IS EEN UNIEKE MIX VAN AMINOZUREN DIE DE OPNAME VAN ARGININE MAXIMALISEERT.

Meer over Recover-Me

BETER IMMUUNSYSTEEM

Naarmate we ouder worden, produceert de hypofyse minder en minder groeihormoon. Als gevolg hiervan neemt het vermogen om te herstellen af. Tegelijkertijd verliest het immuunsysteem ook een belangrijke prikkel, T-lymfocyten, die de immuun-functie enorm kunnen verminderen en bijvoorbeeld infecties kunnen veroorzaken na zware inspanning of stress. Recover-Me speciale formule stimuleert de productie van groeihormoon en boost het immuunsysteem.

Wat is het immuunsysteem?

Het immuunsysteem is de natuurlijke verdediging van het lichaam tegen infecties. Het immuunsysteem valt ziektekiemen aan en helpt ons gezond te blijven. Veel cellen en organen werken samen om het lichaam te beschermen. 

 • Witte bloedcellen, ook wel leukocyten genoemd, spelen een belangrijke rol in het immuunsysteem. 
 • Sommige soorten witte bloedcellen, ook wel fagocyten genoemd, hebben als taak om foute bacterie uit het lichaam te verwijderen. 
 • Andere, bloedcellen, ook wel de lymfocyten genaamd, helpen het lichaam om het lichaam sterk en gezond te houden.

De twee soorten lymfocyten zijn B-lymfocyten en T-lymfocyten. 

 1. Lymfocyten zitten in het beenmerg en blijven daar zitten tot ze rijpen tot B-cellen. B-lymfocyten kunt u een beetje vergelijken met een soort intelligentiesysteem van het lichaam. ze vinden hun doelwitten en sturen de juiste cellen om ze vast te zetten. 
 2. Sommige B-cellen gaan naar de thymusklier om te rijpen tot T-cellen. Deze T-lymfocyten zijn de beschermende cellen, ze vernietigen de binnendringende cellen die een infectie veroorzaken. 

Recover-Me stimuleert de aanmaak van T-Lymfocyten 

Nog meer redenen........

Verhoogt uw sport-prestaties

Uw fysieke en mentale prestaties zullen verbeteren door gebruik te maken van Recover-Me. Door de verhoogde bloedstroom zal uw lichaam sneller herstellen tijdens en na het sporten en daardoor zullen uw spieren minder snel verzuren. Het verbetert ook uw mentale focus. De verhoogde productie van groeihormoon zal ook helpen uw algehele prestaties te verbeteren door uw lichaam in te schakelen om over te schakelen naar een ‘opbouwende’ staat, wat zich vertaalt in meer magere lichaamsmassa (spiermassa) en minder vetopslag!

Verbetert uw slaap

Recover-Me verbetert het slaappatroon door het stikstofmonoxide in het bloed te verhogen. Dit heeft een tegenovergesteld effect van cafeïne: het lichaam wordt sneller in slaap gebracht. U slaapt vaak dieper. Door Recover-Me ’s nachts in te nemen bevordert het niet alleen het Anti-Aging-effect maar ondersteunt het ook de cognitieve vaardigheid en het geheugen.

Neem Recover-Me voor het slapen gaan! Recover-Me is een speciale formule dat zodanig is ontwikkeld dat als u het voor het slapen gaan inneemt de productie van stikstofmonoxide in het brein wordt geoptimaliseerd. Productie van stikstofmonoxide in het voorste gedeelte van het brein zorgt ervoor dat we in slaap vallen. Daardoor slaapt u sneller en dieper.

Onderzoek stikstofmonoxide en slaap.

Veroudering

Degeneratie van ons lichaam is een onwrikbaar proces. Een van de redenen hiervoor is dat de cellen in ons lichaam steeds opnieuw worden gereproduceerd en dat deze reproductie nooit 100% dezelfde ‘kwaliteit’ heeft als de oorspronkelijke cel en dus krijg je veroudering. L-arginine is een semi-essentieel aminozuur, totdat de lange botgroei is voltooid (na 23 jaar), produceert ons lichaam voldoende l-arginine. Daarna stopt het lichaam met het assimileren van arginine en begint het verouderingsproces. De consumptie van L-arginine heeft vanaf dan, maar vooral op hogere leeftijd, een meetbaar effect op anti-aging en de algehele lichaamsfunctie.
De kwaliteiten van L-arginine zijn goed voor iedereen en bieden een manier om enige controle over het verouderingsproces te krijgen door het herstel van de vasculaire vitaliteit, omkering van leeftijds-gerelateerde symptomen van het cellulaire metabolisme en verbeteren het algehele gevoel van welzijn door een betere diepe slaap. Deze diepe slaap verhoogt ook je groeihormoon. Daarbij stimuleert het je immuunsysteem.
De combinatie van ingrediënten in de juiste verhouding in Recover-Me maximaliseert de absorptie van L-arginine.

Groeihormoon

Naarmate we ouder worden, produceert de hypofyse minder en minder groeihormoon. Als gevolg hiervan neemt het vermogen om te regenereren (bijvoorbeeld bindweefsel, musculatuur, botweefsel, wondgenezing) af. Tegelijkertijd verliest het immuunsysteem ook een belangrijke prikkel, T-lymfocyten, die de immuun-functie enorm kunnen verminderen en bijvoorbeeld infecties kunnen veroorzaken na zware inspanning of stress.
Het vrijkomen van extra hoeveelheden groeihormoon kan leiden tot het verbranden van depotvet en de vorming van krachtiger spieren. Lysine lijkt ook het groeihormoon te stimuleren in combinatie met L-arginine. De combinatie van L-arginine en L-lysine wordt vaak gebruikt om fysiek herstel na intensieve stress te bevorderen. Bovendien ondersteunt deze combinatie de eigen regeneratieve capaciteit van het lichaam, zodat het immuunsysteem optimaal blijft functioneren.

Louis J.  Ignarro Phd. (Nobelprijs-winnaar) legt uit:

"Wanneer zenuwen verschillende delen van het lichaam stimuleren gebeurt dit door een chemische stof af te geven, de belangrijkste chemische stof in de hersenen die vrijkomt voor veel zenuwen is stikstofmonoxide en dit stikstofmonoxide is tegenwoordig algemeen bekend om geheugen en leren te vergemakkelijken, zonder enige twijfel is dit is aangetoond bij dieren en mensen  en wat we nu hebben opgemerkt is dat bij een  geheugen- en leerstoornissen, met name de ziekte van Alzheimer er een tekort is ,aan opvallende tekorten, in de vorming van stikstofmonoxide in die gebieden van de hersenen die het geheugen en het leren reguleren. Vroege klinische studie toont aan dat als u stikstofoxide-vorming in de hersenen stimuleert u het geheugen kunt herstellen en leren het leervermogen verbeteren. "

Bevordert uw algehele welzijn

De ingrediënten in Recover-Me verhogen de bloedstroom door het lichaam, die de warmte in handen en voeten verhoogt en uw libido en gevoeligheid verhoogt. De natuurlijke remming van afgifte van groeihormoon zal worden verlaagd, wat met de tijd duidelijke anti-verouderingseffecten heeft. Als gevolg van hogere GH-niveaus zal het lichaam langer in een ‘opgebouwde’ staat blijven en zal het daarom slanker blijven met minder vetopslag en meer energie produceren.

Seksuele functie

Door meer arginine-inname verhoogt het stikstofoxideniveau in het bloed. Stikstofmonoxide ontspant de bloedvatwanden en verbetert dus de bloedcirculatie door het hele lichaam, inclusief die in de penis. Bovendien verhoogt Arginine de concentratie stikstofmonoxide, wat de arteriële elasticiteit verhoogt. De voedingsstoffen en zuurstof kunnen in een sneller tempo naar de organen worden getransporteerd, wat een algemeen positief effect heeft op de potentie, het uithoudingsvermogen en de seksuele prestaties.


Beter geheugen en cognitief vermogen

De combinatie van hogere stikstofmonoxide niveaus in de hersenen en de afgifte van het aminozuur, L-Pidolate, kan het geheugen en het cognitieve vermogen van de hersenen naar een hoger niveau brengen. U zult meer aandacht, alertheid, concentratie en een beter geheugen ervaren. Studies hebben ook een verbetering van de leervaardigheden aangetoond.