Deze site maakt gebruik van cookies. Klik hier om de cookie verklaring te bekijken Akkoord

Zal Recover-Me invloed hebben op mijn immuniteit?

Recover-Me ondersteunt uw immuunsysteem op vele manieren.

Naarmate we ouder worden, produceert de hypofyse minder en minder groeihormoon. Als gevolg hiervan neemt het vermogen om te herstellen af. Tegelijkertijd verliest het immuunsysteem ook een belangrijke prikkel, T-lymfocyten, die de immuun-functie enorm kunnen verminderen en bijvoorbeeld infecties kunnen veroorzaken na zware inspanning of stress. Recover-Me speciale formule stimuleert de productie van groeihormoon en boost het immuunsysteem.

Witte bloedcellen, ook wel leukocyten genoemd, spelen een belangrijke rol in het immuunsysteem. Sommige soorten witte bloedcellen, ook wel fagocyten genoemd, hebben als taak om foute bacterie uit het lichaam te verwijderen. Andere, bloedcellen, ook wel de lymfocyten genaamd, helpen het lichaam om het lichaam sterk en gezond te houden. Er zijn twee soorten lymfocyten zijn B-lymfocyten en T-lymfocyten.

Lymfocyten zitten in het beenmerg en blijven daar zitten tot ze rijpen tot B-cellen, of ze gaan naar de thymusklier om te rijpen tot T-cellen. B-lymfocyten kunt u een beetje vergelijken met een soort intelligentiesysteem van het lichaam, ze vinden hun doelwitten en sturen de juiste cellen om ze vast te zetten. T-cellen zijn de beschermende cellen, ze vernietigen de binnendringende cellen die een infectie veroorzaken.

Recover-Me stimuleert de productie van T-Lymfocyten.