Deze site maakt gebruik van cookies. Klik hier om de cookie verklaring te bekijken Akkoord

L-Lysine

L-lysine is een essentieel aminozuur, wat betekent dat het nodig is om je gezondheid te behouden, maar niet kan worden gesynthetiseerd door je cellen, dus het moet worden geleverd door wat u eet. L-lysine wordt aangetroffen in alle voedingsmiddelen die eiwitten bevatten. Het is een noodzakelijke bouwsteen voor alle eiwitten in het lichaam. L-lysine speelt een belangrijke rol bij calciumabsorptie; het opbouwen van spiereiwitten en de productie van hormonen, enzymen en antilichamen door het lichaam. 

image Description


L-LYSINe

L-Lysine in Recover-Me

L-lysine is specifiek toegevoegd aan Recover-Me om het effect van de speciale argininevorm te versterken; L-arginine L-pidolaat. Een bijkomend voordeel is het verlagen van de potentiële activering van het -domein-herpes-simplex-virus, wanneer de inname van L-arginine wordt verhoogd.L-arginine en L-lysine zijn beide nodig voor een optimale ondersteuning van uw gezondheid. Hun gecombineerde effecten zijn wenselijk in verschillende situaties, zoals mogelijk toenemende groeihormoonspiegels en het versterken van uw botten.

Groeihormoonniveaus verhogen

L-lysine is op zichzelf en in combinatie met L-arginine getest en zonder enige twijfel effectief bevonden voor de productie van het groeihormoon en onderdrukking van het herpesvirus (HSV).

Recover-Me

Recover-Me heeft L-lysine in zijn formule om een maximale opname van L-arginine te bewerkstelligen. Tevens om GH-afgifte tijdens de slaap te verbeteren en eventuele herpesuitbraken te compenseren. Het is erg belangrijk dat mensen alle klinische gegevens lezen om volledig te begrijpen waarom we de samenstelling van Recover-Me hebben gemaakt zoals wij dat deden. 

Botgezondheid

Een studie gepubliceerd  in het decembernummer 2002 van "Biomedicine en Farmacotherapie" toonde aan dat het combineren van L-arginine en L-lysine de activiteit van menselijke osteoblasten (de cellen die verantwoordelijk zijn voor het verhogen van de botmassa) stimuleerde. In dit laboratoriumexperiment veroorzaakten de effecten van L-arginine op de door stikstofmonoxide geïnduceerde cel-signalering en de bijdrage van L-lysine aan de collageensynthese, een verhoogde botproductie in de reageerbuis, toen beide aminozuren samen werden aangebracht op de osteoblasten.

Bron